All courses

1599 SEK
Kursen för dig som vill testa plantbaserad mat och utomhusträning med endast kroppen som belastning.

See more...

7 Lektioner
2522 SEK
Nu har du en unik möjlighet att lära dig träna rätt styrketräning på gym! Känner du att du vill lära dig de viktigaste grunderna i styrketräning, hur man snabbt kommer i form och får definierade muskler och rätt kosthållning under 4 veckor? Nick Söderblom, kändis pt som jobbat i över 20 år med att träna […]

Läs mer

5 Lektioner
1981 SEK
Artros ger smärta och stelhet och är den vanligaste ledsjukdomen i Sverige. Totalt beräknas 800 000 personer ha artros i någon form, många utan att känna till det. Artros kan inte botas men man kan med hjälp av sin livsstil hjälpa sig själv. Artros är en vanlig sjukdom som drabbar dina leder. I dagligt tal […]

Läs mer

5 Lektioner
2277 SEK
SKARPARE SINNE, LUGNARE INRE OCH EN STARKARE KROPP SOM ÄR REDO ATT TA SIG AN UTMANINGAR OCH VARDAG. Återbetalning kommer sättas in på ditt hälsokonto i form av större självkännedom, mer energi och bättre välbefinnande. Dessutom blir du starkare både till kropp och själ. Är yoga för alla? Jamen, så klart! Särskilt i en tid […]

Läs mer

9 Lektioner
7505 SEK
KURSEN FÖR DIG SOM BESTÄMT DIG FÖR ATT KOMMA I DIN LIVS FORM OCH FÖRBLI I DIN BÄSTA FORM! Kom i ditt livs form på alla plan och skapa de rutiner som krävs för att du skall hinna skapa de vanor som behövs för att behålla din bästa hälsoform livet ut!

Läs mer

4 Lektioner
2815 SEK
​Känner du att du är trött, har värk, eller är du kanske sjuk ofta? Är kanske orken inte vad den borde och det känns som att hur mycket du än sover så blir du aldrig riktigt utvilad.

Läs mer

8 Lektioner
1332 SEK
FÖR DIG SOM GILLAR KONDITIONSTRÄNING OCH VILL ATT DET SKA SYNAS MER

Läs mer

7 Lektioner
2050 SEK
​KURSEN FÖR MAMMOR MITT I GRAVIDITET, AMNING OCH BEBIS BESTYR

Läs mer

1 Lektioner
1332 SEK
FORTSTÄNNINGSKURSEN FÖR DEM SOM GÅTT SUPERSTART OCH KÄNNER ATT DE VILL HA NÅGRA VECKOR TILL MED.

Läs mer

7 Lektioner
1332 SEK
Kurs för dig som vill gå ned i vikt utan att träna.

Läs mer

7 Lektioner
1342 SEK
HAR DU SVÅRT ATT KOMMA IN I BRA HÄLSOVANOR? ÄR DET SVÅRT ATT SLUTA MED GODSAKER OCH ANNAT DU EGENTLIGEN INTE VILL ÄTA? ÄR DIN ENERGINIVÅ ÅG?

Läs mer

4 Lektioner
1868 SEK
A GOOD HEALTH AND A GOOD NUTRITION RECEPTION STARTES IN THE TARM. BY GROWING THE BOTTLE ON THE INSIDE AND MAKING A TRAVEL EXTRACTION, YOU MAKE THE TARGET TO AVOID SLOW PRODUCTS AND NORMALIZE THE TARFLOR.

Läs mer

0 Lektioner
1580 SEK
Tillsammans med Daniel Telleborn som jobbar som löpcoach, personlig tränare, kostrådgivare med egen träningsstudio på vackra Bjäre, tar vi oss igenom en underbar månad fylld av roliga löppass.

Läs mer

4 Lektioner