Att jobba med oss på Formbar

 

Hej!

Du brukar kanske följa oss på sociala medier. Vi är aktiva på Facebook och Instagram. Vårt mål är att inspirerar till goda val för din hälsa.

Vi som jobbar med Formbar är alla egna företagare. Några med större verksamheter som föreläsare, fysioterapeuter, massörer, kiropraktorer, personliga tränare, kostrådgivare mm, mm. Andra har jobbet som Coach på Formbar som ett extra jobb. Men det som vi alla har gemensamt är att vi brinner för Hälsa. Att ge Dig och alla som vill göra en livsstilsförändring möjligheten genom våra onlinekurser.

Kanske går du själv runt och är nyfiken på att jobba med Hälsa. Vi har en ny coachutbildning på gång i oktober.

Kontakta gärna  Ronny Kvist som är en av grundarna till Formbar och en av kursledarna i Coachutbildningen. Hans kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

/ Carina

 

Vi är just nu mitt uppe i 2:a omgången av att utbilda nya medarbetare till Formbar, som kommer att bli både coacher, säljare men också affärsutvecklare.
Utbildningen är något vi får väldigt fin feedback på. Deltagarna är i stort lyriska av vad de får med sig i kunskap. En utbildning du annars hade fått betala ca 40 000:- för, då vi har fått den värderad. Men det är som alltid när det gäller kunskap: Det spelar ingen roll hur mycket du kan om du inte använder din kunskap.Vad får man lära sig i denna onlineutbildning, undrar du kanske?Några av ämnena de första två veckorna:
– Holistisk hälsa
– Närings- & träningslära
– Kostmetoder
– Coaching
– Stress & sömn
– Mental träning
– Företagande och entreprenörskapSedan fortsätter det med digital entreprenörskap, olika digitala strategier och utbildning i olika verktyg så att du verkligen lär dig att arbeta online.
Att sälja och hur man jobbar konkret med målsättning- och målplanering är också viktigt för att lyckas.
OCH MYCKET MER!
I slutet av vecka sex får deltagarna examinationsuppgifter att lösa, både gällande hälsa/träning men även i hur man kopplar ihop olika digitala verktyg för att 
Kunna bygga sin business online.Nästa utbildning startar den 19 oktober och vi har begränsat antal platser. Om du är intresserad av att veta mer eller anmäla dig direkt så hör du av dig till mig så snart som möjligt.Vi växer sakta men säkert med våra mål: Att hjälpa många till en bättre hälsa men också att hjälpa fler kunna arbeta fritt och styra sin egen tid.

Är du nyfiken på att få veta mer får du gärna höra av dig klicka HÄR för att kontakta mig via mejl.

Jag ser fram emot att höra ifrån just dej!

Vänligen,
Ronny
ronny@formbar.se
0708996404