Kurs

Bränn fett utan träning del 2

0 out of 7 steps completed0%
7 Lektioner

FORTSÄTTNINGSKURSEN FÖR DEM SOM GÅTT DEN FÖSTA KURSEN OCH KÄNNER ATT DE VILL HA NÅGRA VECKOR TILL MED LIKNANDE UPPLÄGG SAMTIDIGT SOM MAN SMYGER IGÅNG VARDAGSMOTIONEN.

  • Har du ytterligare kilon du vill tappa och vill ha mer stöd och mer inspiration?
  • ​Vill du ha det enkelt samtidigt att följa?​
  • ​Vill du ha snabba synbara resultat med hjälp av ett enkelt system och goda snabbtillagade recept?
  • Vill du ha hjälp av professionella Personliga Tränare och kostrådgivare VARJE DAG?
  • Vill du komma igång och börja röra kroppen i lagom takt så att du håller i längden?

Kursen för dig som vill ha snabba resultat med god mat samtidigt som vi smyger igång vardagsmotionen.

Har du gått vår kurs Bränn fett utan konditionsträning del 1 och känner att du är redo för nästa steg? Denna fortsättningskurs är 6 veckor och det är ​ fokus på kost för att fortsätta gå ned i vikt samt att du som deltagare ska må så bra som möjligt under tiden. Under kursen lär du dig förstå dina nya levnadsvanor på ett bra sätt så att det blir enkelt att fortsätta även efter kursens slut och på det sättet få en varaktig livsstilsförändring.

Det är goda, enkla och mättande recept och ett veckoschema som varierar med allt från periodisk fasta till festligare dagar. Resultaten är helt fantastiska både gällande viktminskning och välmående. Recepten är enligt lågkolhydratkost. OBS inte att förväxla med LCHF då vi i Superstart ligger på ett max av 30% kolhydrater. Kursen lär dig om detta!

Under kursen kommer du att få börja registrera steg och få program där du stärker upp bålstabiliteten så att du efter denna kurs kan vara redo att ta dig an träningen på ett hållbart sätt. I fortsättningskursen fortsätter vi med nya goda recept och kör samma upplägg ​som i grund-kursen varannan vecka, och ett helt nytt upplägg varannan vecka, på hur måltiderna ligger fördelade. Fortfarande lågkolhydrat samt ​periodisk fasta.

FÖRTLÖPANDE START. HOPPA PÅ KURSEN NÄR DET PASSAR DIG!

Anmäl mig till den här kursen