Kurs

40 DAGAR TILL ​​TOPPHÄLSA

0 out of 27 steps completed0%
8 Lektioner

Ronny förklarar 

Känner du dig trött, har ont, eller är du ofta sjuk? Kanske är energin inte vad den borde och det känns som hur mycket du än sover så känns det som du behöver mer sömn.

Då är kanske 40 dagar till topphälsa något för dig!

Startdatum:

  • 18 Mars
  • 6 maj
Köp den här kursen - 2100kr

Comments

  1. Petra Westerblad

    Petra Westerblad
    “40 dagar till optimal hälsa”
Denna kurs startade jag på måndagen efter midsommar 2018. Några vänner till mig tyckte att jag var en idiot som startade denna resa knappt innan sommaren börjat. “Ta det till hösten”, sa dom. Jag vet att jag tänkte: Finns det någon rätt tid eller tidpunkt, för att köra igång en sån här resa? Det är lätt att tänka att “jag tar det sen”. Men har min kropp tid att vänta till sen? Jag körde igång och det ångrar jag inte en sekund!
Om jag ska välja ibland ALLA kloka ord så var det nog detta som tog mest skruv. “Du ska vakna varje morgon, pigg och full av energi som ska vara HELA dagen till att du lägger dig ner på kudden och somnar som en bäbis. Du ska sova HELA natten, för att nästa morgon vakna pigg och full av energi.”
Ronny Kvist
Jag har, så länge jag minns varit “död” på morgonen och liksom “stapplat” mig, som en zombie ur sängen VARJE morgon. Jag kan säga att Ronny, du har nog fasen rätt! Numera vaknar jag för det mesta innan klockan ringer OCH jag känner mig utvilad. Denna resa har varit och är livsavgörande för mig och min hälsa. Jag är så stolt och tacksam över att jag tog beslutet att på riktigt investerat i mig själv.
Till slut TACK bästa Ronny Kvist! Y Rock!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *