Artrosskola

Status
Ej registrerad
Pris
1995 SEK

Artros ger smärta och stelhet och är den vanligaste ledsjukdomen i Sverige. Totalt beräknas 800 000 personer ha artros i någon form, många utan att känna till det. Artros kan inte botas men man kan med sin livsstil hjälpa sig själv.

Artros är en vanlig sjukdom som drabbar dina leder. I dagligt tal säger man ofta att artros är en förslitning, exempelvis – Jag har en utsliten höft. Vi vet idag att vid artros blir det en obalans mellan nedbrytning och uppbyggnad av ledbrosket. Detta påverkar muskelstyrka, rörlighet och ger smärta.
Artros är en process som vi kan påverka och under den här kursen får du lära dig hur du kan göra för att hjälpa dig själv.
Jag som coachar heter Carina Hammarstrand och är Fysioterapeut med stor erfarenhet av patienter med artros. Jag har även stor personlig erfarenhet av artrossjukdomen. Till min hjälp kommer jag även att ha coacher som föreläser om ämnen som påverkar artrosen, till exempel kost och kosttillskott.
Kursen varar i en månad och innehåller teoripass, träningsprogram och allmänna tips. I kursen ingår även ett skräddasytt produktpaket som vi kommer att använda oss av. Efter kursen har du fått med dig en verktygslåda att använda dig av i ditt dagliga liv. Min förhoppning är att ge dig ett gladare och piggare liv med din artros.
Välkommen att anmäla dig!

Denna kurs kan du börja närsomhelst, du får en egen coach som hjälper dig utöver Carinas hjälp.