Kurs

Formbar Rastarunner Challenge

0 out of 0 steps completed0%
0 Lektioner

OM DENNA KURS:

VÅGAR DU UTMANAS AV YOIE BOHLINS ALIAS RASTARUNNERS CHALLENGE?

​Kurs på 6 veckor tillsammans med en atlet i världseliten

Yoie Bohlin har varit en träningssjäl hela sitt liv och idag tävlar hon i hinderbana med världseliten. Jag älskar nya utmaningar och att hjälpa människor igång med att känna glädjen med träning och den sköna känslan av att vara​ vital och stark.

Hon har under flera år jobbat som PT och coach och gillar att hjälpa andra att nå sina mål.

​Nu har jag tillsammans med Formbar skapat ett koncept där jag delar med mig av roliga och effektiva träningsprogram i 6 veckor. Program med bra effektiva, genomtänkta och framförallt roliga övningar som du kan genomföra hemma eller på valfri plats. 

Under 6 veckor kommer du få träningsupplägg av mig samt ett helt kostschema framtaget utefter den kost jag märker fungerar som bäst när jag vill komma i form. Bra mat med bra ekologiska råvaror, bra fett, proteiner och mycket gröna och fruktiga kolhydrater. Perfekt för energi och balans.

Varje vecka får du nya utmanande och roliga träningspass där du kan välja att träna hemma, ute eller på gym. Nivån bestämmer du själv också och passen är genomtänkta för att du ska bli stark, smidig och uthållig. Genom video kommer ​hon visa dig hur du ska göra och syftet är att det ska vara effektivt såklart men framförallt vill jag att det ska kännas roligt för dig att träna.

Du kommer ingå i en sluten FB grupp där du coachas varje dag av Personliga tränare, kostrådgivare och andra med lång erfarenhet. Även jag kommer vara där och svara på dina frågor minst en gång i veckan.

I programmet ingår träningspassen, coachningen, ​matschema med enkla goda näringsriktiga recept samt inköpslistor så att du inte ens behöver tänka när du handlar.

I avgiften ingår även några av mina favoritkosttillskott, helt utan extra kostnad.

​​Vågar du?

  • Har du bestämt dig för att komma i form och ta tag i din hälsa med kost som är lätt att fortsätta med?
  • Vill du ha det enkelt samtidigt att följa?​
  • Vill du ha snabba synbara resultat med hjälp av ett enkelt system och goda snabbtillagade recept?
  • Vill du ha hjälp av professionella Personliga Tränare och kostrådgivare VARJE DAG?
kr1495 - Purchase This Course