Kurs

Formbar Running

0 out of 19 steps completed0%
4 Lektioner

OM DENNA KURS:

LÖPKURS PÅ 4 VECKOR TILLSAMMANS MED VÄL ANLITAD LÖPCOACH FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED LÖPNINGEN.

Tillsammans med Daniel Telleborn som jobbar som löpcoach, personlig tränare, kostrådgivare med egen träningsstudio på vackra Bjäre, tar vi oss igenom en underbar månad fylld av roliga löppass.

Tillsammans med oss på Formbar har han skapat en kurs där vi har bakat in allt. Löpträningen, tekniken, kosten med mera. Daniel jobbar dagligen med att hjälpa klienter i sin löpning så detta är verkligen en kurs vi är stolta över att få dela med er.

Detta är ett utmärkt första steg mot löpning som en skön motionsform. Ett steg utmärkt för dig som kanske inte sprungit så mycket eller varit ifrån det ett tag. Du kanske har varit borta på grund av en skada och vill nu börja lite försiktigt igen. Programmet riktar sig mycket åt att skapa den grund som behövs, och att på ett bra sätt komma igång med löpningen och samtidigt tappa ett par kilo om det finns att ta av.

Vi erbjuder löpteknik och löptips som är nyttiga för alla. Kosten passar de flesta motionärer eller dig som önskar tappa ett par kilo. Om än löppassen kan vara lite ”för korta” kan du ändå använda mallen och bygga på ytterligare ett par intervaller eller lite längre distanser.

Varje vecka får du en som Daniel kallar det ”träningspåse” med utmanande och härligt pass som du kan köra på de dagarna som passar dig bäst. All information om hur du bäst tänker här finns alltid med. Varje vecka fokuserar vi på ett par övningar för din löpteknik och lite allmänna tips som kan hjälpa dig till att snabbare komma i löpform.

Du kommer ingå i en sluten FB grupp där du coachas varje dag av Personliga tränare, kostrådgivare och andra med lång erfarenhet. Även Daniel kommer vara där och svara på dina frågor minst en gång i veckan. I programmet ingår träningspassen, coachningen, ​matschema med enkla goda näringsriktiga recept samt inköpslistor så att du inte ens behöver tänka när du handlar.

STARTDATUM:
18/5
29/6
10/8
21/9

kr1580 - Purchase This Course