Kurs

Formbar summer

0 out of 28 steps completed0%
6 Lektioner

Kosten & dryck
I detta kostupplägget vill vi ha lite spelrum. För det flesta innebär sommaren att man spontant gör utflykter, blir bjuden på grillkvällar, sticker iväg på picknick och kanske rentav åker på någon veckas semester. Dilemmat för de flesta är vad de skall välja att äta samt vad man bör välja bort.

Du kommer att få listor på bra råvaror samt listor på vad du skall undvika. Dessutom får du också en lista på saker du endast bör äta/dricka ibland.

Du får också tips och råd om vad du skall tänka på när det gäller drycker, och då inte minst det alkoholhaltiga dryckerna.

Självklart kommer du få förslag på recept också

Träningen.
Du får dels färdiga cirkelpass som du kan köra varsomhelst och det krävs ingen utrustning. Du kommer att kunna välja mellan enklare eller tuffare pass. Dessa pass är dessutom relativt korta vilket gör att de är lätta att klämma in oavsett om man är på ett hotell, i husvagnen, i båten, hemma i lägenheten eller var man än är.
Självklart ingår det också konditionspass på olika nivåer Du får också tillgång till ett ungefärligt veckoschema så att du har en översikt vad du skall göra under en vecka.

Sömn och avkoppling
Guidning och råd hur du återhämtar dig på bästa sätt med förslag på yoga och meditationspass.

Kosttillskott
Det är både tryggt och bra att ha tillgång till riktigt bra tillskott så att man har rätt saker till hands
– Innehåll till din sommarsmoothie
– Håll magen i trim
– Få i dig alla viktiga näringsämnen varje dag

 

Start 24 Juni

kr1975 - Purchase This Course