Kurs

Formbar Yoga

0 out of 26 steps completed0%
4 Lektioner

INLED DET NYA ÅRET MED ETT SKARPARE SINNE, LUGNARE INRE OCH EN STARKARE KROPP SOM ÄR REDO ATT TA SIG AN DET NYA ÅRETS UTMANINGAR OCH VARDAG.

Återbetalning kommer sättas in på ditt hälsokonto i form av större självkännedom, mer energi och bättre välbefinnande. Dessutom blir du starkare både till kropp och själ.

Är yoga för alla? Jamen, så klart! Särskilt i en tid som denna då vi inte längre använder kroppen som den är skapt för. Kursen är till både för dig som är ny till yoga och för dig som utövat yoga under en längre period och vill ha en kickstart på 2019. Här får du möjlighet att inleda nya året med ett skarpare sinne, lugnare inre och en starkare kropp, redo att ta dig an det nya årets utmaningar och vardag.

Omstart
! Nu lägger vi allt gammalt bakom oss och blickar framåt. Vi trycker på ”Omstartsknappen”, stoppar i laddaren i uttaget och börjar vår gemensamma resa mot ett liv i större balans.
 Varje vecka under kursen genomsyras av ett visst tema; du kommer att få en inspelad yogaklass att utforska och träna på, gärna varje dag. Som komplement till yogaklassen får du under veckan fördjupning i form av en guidad meditation och en andningsövning. Små överraskningsklasser kommer också dyka upp längs vägen! 
Yogaklasserna är utformade så att de ska gå att utföra i princip var som helst, och oavsett tidigare vana av yoga.

Yoga omstart innehåller verktyg och övningar för styrka inifrån och ut, en rörligare kropp och djupare närvaro – allt du behöver för ett liv i balans och vara i form för din vardag under året, oavsett omständigheter. Praktiserandet av yoga kan lära oss att vara ok med obekvämt, hitta lugnet i kaoset, glädjen och kraften i utmaningarna.

Att vara i form för livet anser vi att ha energin, styrkan och mentala skärpan och orken för att ta sig an vardagen, oavsett yttre påfrestningar och vad vi fyller våra dagar med. Det handlar även om att kunna stå stadig när det stormar runt omkring oss.

Yoga handlar om föreningen mellan kropp och sinne där andningen är bron som knyter dem samman. Varje gång vi rullar ut yogamattan får vi en möjlighet att lära känna oss själva, kroppens nuläge bättre och på ett djupare plan. Ju mer vi förstår och ger vad vår kropp behöver och mår bra av desto mer välbefinnande upplever vi. Låter det enkelt?

Nu kör vi!!

Att investera i sig själv, sitt välmående och sin hälsa är något som du alltid kommer att tjäna på.

 

Startdatum:

18 Februari
25 Mars
29 April
3 Juni

 

 

 

Köp den här kursen - 1770kr

Comments

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *