Formbar Yoga

Status
Ej registrerad
Pris
2299

Skarpare sinne, lugnare inre, och en stark kropp som är redo att ta sig an utmaningar och vardag.

Är yoga för alla? Jamen, så klart! Särskilt i en tid som denna då vi inte längre använder kroppen som den är skapt för. Kursen är till både för dig som är ny till yoga och för dig som utövat yoga under en längre period. Här får du möjlighet att skapa nya goda rutiner, få ett skarpare sinne, lugnare inre och en starkare kropp, gör dig mer redo att ta dig an utmaningar och vardag.

Varje vecka under kursen genomsyras av ett visst tema; du kommer att få en inspelad yogaklass att utforska och träna på, gärna varje dag. Som komplement till yogaklassen får du under veckan fördjupning i form av en guidad meditation och en andningsövning. Små överraskningsklasser kommer också dyka upp längs vägen! Yogaklasserna är utformade så att de ska gå att utföra i princip var som helst, och oavsett tidigare vana av yoga.

Kursen innehåller verktyg och övningar för styrka inifrån och ut, en rörligare kropp och djupare närvaro – allt du behöver för ett liv i balans och i form för din vardag. Praktiserandet av yoga kan lära oss att vara ok med obekvämt, hitta lugnet i kaoset, glädjen och kraften i utmaningar. Det handlar även om att kunna stå stadig när det stormar runt omkring oss.

Yoga handlar om föreningen mellan kropp och sinne där andningen är bron som knyter dem samman. Varje gång vi rullar ut yogamattan får vi en möjlighet att lära känna oss själva, kroppens nuläge bättre och på ett djupare plan. Ju mer vi förstår och ger vår kropp vad den behöver och mår bra av, desto mer välbefinnande upplever vi. Visst låter det bra?

Återbetalning kommer sättas in på ditt hälsokonto i form av större självkännedom, mer energi och bättre välbefinnande. Dessutom blir du starkare både till kropp och själ.

Denna kurs kan du starta när du vill, du får en egen coach som hjälper dig.