Kost för dig som redan tränar

Status
Ej registrerad
Pris
1899:-

För dig som redan tränar men vill få bättre resultat och viktbalans.

Känner du igen dig?

  • Tränar 2-4 gånger i veckan men känner att du inte får bättre resultat.
  • Hur mycket du än tränar så har du kvar de där extra kilona som aldrig verkar vilja försvinna?
  • Vill du få koll på hur du ska äta och när för att prestera bättre.
  • Vill  lära dig mer om hur du ökar din prestation och maximerar din kropps förbränning.

Du är inte ensam…

Vi på Formbar har skapat ett kostprogram för dig som älskar den träning du redan har men skulle vilja förbättra resultaten. Kanske handlar det om ökad ork och styrka men det kan lika gärna handla om att faktiskt se så vältränad ut som du är.

Under 6 veckor kommer du få inköpslistor, menyschema och recept på bra och enkel mat som hjälper dig att nå dina önskade resultat.  Det är bra och god kost med ett balanserat  intag av kolhydrater som passar den träning som blandar styrka och konditionsträning. Vi kan inte äta lika för alla typer av träningsformer eftersom de belastar och påverkar kroppen olika.

Enligt den senaste forskningen ger vi också kroppen en liten paus ett par gånger i veckan med periodisk fasta. Detta hjälper dig att skapa bästa förutsättningar för näringsupptag och fettförbränning så att du snabbare når dina mål. Denna kunskap och får du även den i denna kurs.

Under dina 6 veckor coachas du av utbildade och kompetenta tränare som svarar på dina frågor dagligen. Dessutom ingår optimala kosttillskott för din träning och kost som ytterligare hjälper dig nå de resultat du vill uppnå.

Starta kursen när du vill med egen personlig coach.