10 days of Balance

Status
Ej registrerad
Pris
299

En korv här, en glass där. Ett glas vin. Lite bea... ja kanske lite för mycket av det goda?

Det är inte särskilt svårt att glida iväg och leva på ett sätt som man egentligen vet att kroppen inte hurrar över. Dåliga vanor och mycket “unna sig” och gott smyger sig lätt på.

Det du oftast inte märker direkt är att ditt mående sakta men säkert blir sämre eftersom kroppen får svårare att hänga med och prestera och fungera optimalt.

Ibland kan du ha gått så länge med olika olustsymptom att du glömt bort hur det känns att vara i ett normaltillstånd. Det är först när man blir frisk igen som man förstår hur ett hälsosamt tillstånd verkligen känns.

En rekommendation är att ta för vara att stanna upp och återställa och balansera upp sin livsstil med jämna mellanrum. Gör du det så blir det överlag en bra balans även om det blir extra gott under semester, helger och andra tillfällen.

Kroppen signalerar att det är dags för balans bara du lyssnar på den.

Det finns ett antal varningssignaler som visar att kroppen börjar ta stryk av din livsstil.

En kropp i obalans kan ge konstant dåligt humör, dålig lukt, minskad sexlust, sömnlöshet och dåligt minne. Du kan även märka det genom att du är förstoppad, har spruckna naglar eller gaser i magen.

Många moderna sjukdomar är kopplade till störningar i kroppens avgiftningssystem, till exempel mag-tarmbesvär, överkänslighet, hudbesvär, kronisk trötthet och depression.

Alla Formbars kurser är utformade av utbildade och kunniga coacher inom området. Under kursen får du även tillgång till ett kostschema skapat av en kostrådgivare. För att du ska känna att du har med dig full support får du även exklusivt tillgång till en egen coach som följer dig för att se att du når ditt uppsatta mål.

Förutom detta har du även en grupp med deltagare som du tränar tillsammans med online och där ni kan peppa och stödja varandra.

Under endagskursen One day balance får du:

En dag med steg för steg upplägg

I grupp tillsmamans med coach och andra deltagare.

Under dagen kommer du

Fokusera på kost, hälsa, närvaro och balans.

Recept & Schema

En tydlig och enkel plan att följa under dagen.

Checklista

Till dagen får du inte bara en liten kurs med videoinstruktioner utan även en checklista för att få en bra struktur på din dag.

Coach

I gruppen har du tillgång till en coach och du kommer även ha kontakt med en av våra coacher.

Tillsammans

Det finns alltid coacher och deltagare som snabbt kan peppa och hjälpa dig.

Varje resa börjar med ett steg. Vår kurs One day of balance kommer ge dig starten på:

Vitalitet & Kraft

En kropp som får det den behöver ger dig en känsla av vitalitet, energi och ökat fokus.

glädje & lust

Rätt kost och livsstil gör att du kommer känna mer glädje och tycka att det känns roligare och mer motiverande att ta dig för saker som i sin tur ökar din livskvalité.

Balans & ork

När din kropp kommer i balans förändras mycket i tillvaron. Du kommer känna att du inte bara hinner med mer av det du vill utan även också att du har mer ork.

funktionalitet

En fungerande kropp med rätt "bränsle" kommer öka din sjukdomsfria livslängd.

Öka din sjukdomsfria livslängd

Forskning:

En färsk studie från januari 2020 har tittat på hälsobeteenden hos över 100 000 deltagare och hur länge de kan förvänta sig att leva ett liv fritt från diabetes, hjärt- och kärlsjukdom och cancer.

Hälsobeteendena som studerades var rökning, fysisk aktivitet, alkoholintag, BMI och kvaliteten på kosten som de åt.

De kvinnor som levde hälsosammast i studien kunde förvänta sig att leva nästan 11 sjukdomsfria år längre än kvinnor som levde minst hälsosamt. För män var siffran 7,6 år. Forskarna kunde visa att för var och en av de positiva hälsobeteendena som deltagarna ägnade sig åt, ökade den sjukdomsfria livslängden konsekvent och stegvis med ungefär två år.

Ange koden  ODB21 i kassan när du ska checka ut så blir det gratis.