Kurs

Snabb Kickstart

0 av 0 steg slutförda0%
0 Lektioner

HAR SÖTSUG OCH LATHET SMUGIT SIG PÅ STEG FÖR STEG? DAGS ATT SÄTTA STOPP?

KÄNNS DET SOM ATT MOTIVATIONEN TILL ATT BRYTA DÅLIGA VANOR ÄR SOM BORTBLÅST?

ÄR DET SVÅRT ATT SLUTA MED GODSAKER OCH ANNAT DU EGENTLIGEN INTE VILL ÄTA?

GÄSPAR DU HALVA EFTERMIDDAGEN OCH SOMNAR I SOFFAN?

DETTA KAN DU SNABBT ÄNDRA PÅ MED VÅR KICKSTART

Kursen börjar med 2 dagars fasta där du direkt bryter dina gamla vanor och kommer in i ett nytt hälsotänk. Från och med dag 3 börjar du äta god lättlagad mat som du har klara recept till.

En nio dagars omstart är ett perfekt sätt att bryta dåliga vanor snabbt. De flesta upplever efter de 9 dagarna att lusten att ändra vanorna permanent kommer, att de har mindre sötsug samt att de efter några dagar får betydligt mer energi än de hade innan. Som en bieffekt brukar även vågen peka några kilo nedåt och du får en hälsosam balans på vätska i kroppen.

Kursen är enkel att följa och du får under 9 dagar allt stöd och pepp du behöver. Du kommer förutom hjälpen i en sluten grupp även ha en personlig kontakt som kan svara på frågor och hjälpa dig i rätt riktning. Du kommer känna dig lättare och få mer energi samtidigt som du bevisar för dig själv att du faktiskt kan kontrollera ditt sug och din hunger. Steg för steg kommer du att känna hur din kropp påbörjar en förändring.

Att påbörja en resa mot en hälsosam livsstil är inte alltid enkel, men det är å andra sidan få värdefulla saker som är det. Formbar omstart är ett steg i rätt riktning mot att skapa hälsovanor som håller i längden. Det är vanligt att man under kursen upplever en förhöjd motivation till att fortsätta sin hälsoresa.

  • I kursen ingår kvalitativa tillskott för att du ska få ett maximalt resultat. Det är inget du betalar extra för.
  • Har du bestämt dig för att ta kontroll över din hälsa och vill ha ett avstamp från din tidigare livsstil?
  • Är du i obalans med dina kost- och träningsvanor??
  • Vill du bli av med ditt sötsug??
  • Skulle en personlig coach hjälpa dig att hålla motivationen uppe?

MOTIVATION KOMMER AV ATT MAN SÄTTER IGÅNG OCH REDAN EFTER 2-3 DAGAR KOMMER DU KÄNNA ATT DU BÖRJAR KOMMA PÅ BANAN. SATSA OCH KÖR!

DENNA KURSEN STARTAR LÖPANDE. STARTA KURSEN NÄR DET PASSAR DIG!

Köp den här kursen