Snabb Kickstart

Status
Ej registrerad
Pris
1399

Har sötsuget och de dåliga vanorna smugit sig på steg för steg? Känner du att det är dags att sätta stopp?

Vill du bryta dina vanor men tycker det är svårt att få till det?
Har du svårt att sluta att gå och “skåpsäta” eller att köpa den där extra chokladbiten på macken.
Gäspar du halva dagen och somnar i soffan på kvällen?
Har du bestämt dig för att ta kontroll över din hälsa och vill ha ett avstamp från din tidigare livsstil?
Är du i obalans med dina kost- och träningsvanor?
Vill du bli av med ditt sötsug?
Skulle en personlig coach hjälpa dig att hålla motivationen uppe?
Detta kan du enkelt förändra om du är villig att ge dig själv 9 dagar – ja det behövs faktiskt inte mer. Vår Kickstart är 9 dagar och alla som följer den känner stor skillnad på mående, kropp och motivation. 9 dagar, det är ju ingenting, eller hur? Förstå hur fantastisk kroppen är.

Kursen börjar med 2 dagars fasta där du direkt bryter dina gamla vanor och kommer in i ett nytt hälsotänk. Från och med dag 3 börjar du äta god lättlagad mat som du har klara recept till.

En nio dagars omstart är ett perfekt sätt att bryta dåliga vanor snabbt. De flesta upplever efter de 9 dagarna att lusten att ändra vanorna permanent kommer, att de har mindre sötsug samt att de efter några dagar får betydligt mer energi än de hade innan. Som en bieffekt brukar även vågen peka några kilo nedåt och du får en hälsosam balans på vätska i kroppen.

Kursen är enkel att följa och du får under 9 dagar allt stöd och pepp du behöver. Du kommer förutom hjälpen i en sluten grupp även ha en personlig kontakt som kan svara på frågor och hjälpa dig i rätt riktning. Du kommer känna dig lättare och få mer energi samtidigt som du bevisar för dig själv att du faktiskt kan kontrollera ditt sug och din hunger. Steg för steg kommer du att känna hur din kropp påbörjar en förändring.

Att påbörja en resa mot en hälsosam livsstil är inte alltid enkel, men det är å andra sidan få värdefulla saker som är det. Formbar omstart är ett steg i rätt riktning mot att skapa hälsovanor som håller i längden. Det är vanligt att man under kursen upplever en förhöjd motivation till att fortsätta sin hälsoresa.

I kursen ingår kvalitativa tillskott för att du ska få ett maximalt resultat. Dessutom får du en personlig coach och coaching i grupp, färdiga recept och menyplan.

Du kan starta denna kurs när du vill och du får en egen personlig coach.