Formbar coach Emma Hultqvist har ordet

​Formbars coacher kommer alla från olika bakgrund och har olika mål. Det de har gemensamt är att de brinner för kost, träning och hälsa och älskar att hjälpa andra. De har alla ​valt Formbar som ett verktyg för att kunna jobba med detta online.

​Denna vecka får vi träffa vår coach Emma. Detta är hennes egna ord.

Hej!

​Jag heter Emma Hultqvist och jag arbetar som Formbar coach och mamma Stark instruktör.

Jag bor i Kristinehamn med min sambo och våra två barn. Jag är Hälsopedagog i grunden och har provat på många olika yrken men insett att jag inte passar för det traditionella sättet att arbeta på.

Jag startade mitt egna företag i hopp om att kunna försörja mig på det, men jag visste inte hur jag skulle göra, tills min vän Linda såg Formbars jobbannons på Facebook och skickade den till mig.Jag blev nyfiken och tog kontakt med coach Ursula, där jag fick bra information och svar på mina funderingar kring jobbet.

Jag hade inget att förlora och det lockade att få vara med från början. Arbetssättet online passar mig perfekt då vi alltid velat bo på landet men inte tyckt det var någon idé då vi är för bekväma och vill gärna ha nära till jobbet.

Formbar får ens drömmar bli seriösa målsatsningar istället för att viftas bort som enbart drömmar. Redan i höst ska jag gå ned till 50% på mitt traditionella arbete och tanken är att jag ska arbeta med det här på heltid, då med mycket högre ersättning än vad jag tidigare haft.

Nu satsar jag helhjärtat på att bilda mitt egna varumärke så att fler får upp ögonen för mig och det jag gör. Jag lär mig massor varje dag om mig själv och min egna kapacitet. Det är guld värd!Sedan är det ju så att kärlek smittar av sig. Vi boostar varandra med pepp och engagemang varje dag i Formbar, coach till kund och coach till coach. Det är ett härligt sett att arbeta på som leder till ett liv där arbete och det privata flätas samman, jag längtar inte längre efter semester för jag lever precis det liv jag redan vill.

 När man brinner för sitt jobb så relaterar det till en helt ny nivå av kvalité och det gillar jag!