våra coacher

Våra Coacher

Alla coacher har genomgått en 6 veckors grundutbildning i att vägleda i våra kurser. Även om de har olika bakgrund så är de allihop lika måna om att du ska få den hjälp du behöver.
Alla jobbar för sig själva utan chef, så detta gör de bara för att de brinner för det och verkligen vill coacha just dig!

Före detta förskolelärare som sadlat om till Hälsocoach, Mamma stark instruktör och jobbar idag heltid med det.

Camilla Radford

Hälsopedagog, hälsocoach och löpcoach samt skapare av Formbar running

Elaine Svensson

Folkhälsovetare och hälsocoach som studerar till

Sandra Rågård

Hälsocoach, PT, kostrådgivare, Kandidatexamen i Biomedicin inriktning fysisk träning samt Coachning och sport management.

Marie Johanson

Yogalärare och specialpedagog.

Linda Jonsson

Det bästa med att vara Hälsocoach är att få inspirera andra till att hitta en hållbar livsstil ger väldigt mycket positiv energi. Att dessutom få arbeta med något som är mitt personliga intresse och få dela det med andra är fantastiskt. Att vara hälsocoach online ger mig också en stor frihet att kunna vara flexibel i mitt arbete. Jag väljer mina arbetstider och arbetsplats och har samtidigt andra hälsocoachkollegor som stöttar mig.

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Under min uppväxt tränade jag dans, basket, fotboll och innebandy. I vuxen ålder har det blivit mer kampsport, zumba, kettlebell, spinning, yoga och löpning. Jag är internationellt certifierad yogainstruktör och driver min egen yogastudio, Studio Samadhi, tillsammans med en kollega. Yoga kan vara stärkande för kroppen men även ett sätt att slappna av, få nya krafter och dela en gemenskap med andra.

Linda Jonsson
Kommer

Carina Hammarstrand

KBT terapeut samt skapare av Superstart KBT

Malin Koch

Det bästa med att vara hälsocoach är när man märker att man kan göra skillnad för andra. Just det ögonblicket som man ser någon upptäcka att de klarar något som de aldrig trodde att de skulle klara av.

Jag brinner mest för den mentala biten, allt det som kan innefattas inom mental träning eller psykisk friskvård. Typiskt så vill mina klienter gå ner i vikt och det är inte kunskapen om vad de ska äta som är problemet. Grundproblemet är är mer kopplat till stress, känsloätande, sömnproblem etc.

Malin Koch
Hälsopedagog med en bakgrund inom teater, film, radio.

Johanna Friberg

Utbildad hälsopedagog på GIH med en bakgrund som kulturarbetare med viss skolning
inom dans, teater och sång.  Efter år av erfarenheter inom teater, film, radio och renässanskören Romeo&Julia, letade hon efter
kunskaper inom hälsa.

Det bästa med att arbeta som hälsocoachonline är att vara en del av ett nätverk med fokus på hälsa. Jag brinner för att du ska hitta din hälsosamma livsstil som passar dig i ditt liv.

Johanna Friberg