Ger du din kropp chansen att må så bra den kan?

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3001″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tänk dig scenariet där man låter en kropp helt och hållet få tillgång till allt den behöver.

Jag har i drygt 27 år arbetat med att hjälpa människor prestera bättre eller supporta människor må så bra som möjligt. Under de senaste 10 åren har mitt arbete nästan helt varit inriktat på människors hälsa på ena eller andra sättet.
Det mest frustrerande i detta har varit att jag känner verkligen att jag nått många männsikor och det har verkligen visat sig genom all positiv feedback jag fått från så många, samtidigt som ohälsan i samhället generellt bara växer och växer! Hur kan detta komma sig?
Förmodligen pga att konsumtionen av ohälsa har ökat och det ger en växande popluation av människor i västvärlden som mår allt sämre. Lösningen som de flesta söker finner de inom den skolmedicinska sjukvården som sällan har kunskap om hälsa. Lösningen de erbjuds är nästan uteslutande symptomdämpande preparat eller behandlingar, vilket innebär att roten till problemet finns kvar.
Utan direkt överdrift kan man påstå följande: Den mest potenta medicinen som finns är maten!
Samtidigt kan också maten vara det som orsakar sjukdom. Vilket du utvecklar kan helt vara beroende av vilken mat du väljer. Att optimera sitt näringsintag, att hela tiden sträva efter optimala nivåer av alla näringsämnen är en avgörande faktor för att påverka hälsan på bästa sätt.
Vitaminer, mineraler, sekundära näringsämen, spårämnen och sammansättningen av din makronäring avgör din framtida hälsa på ett drastiskt sätt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/kfrnoAAvZ5k” align=”center” title=”That Vitamin Movie”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Är du nyfiken på hur mängden av enskilda näringsämnen kan påverka din hälsa?
Då bör du se That Vitamin Movie som ger dig insikter om hur kraftiga våra mikronäringsämnen kan vara.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/ondemand/sistaskorden/227233843″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Nummer ett är alltid kosten. Valet utav vad du stoppar i dig vid varje måltid. Anledningen att det inte räcker förstår du när du ser dokumentären Den sista skörden.
När man sen väljer tillskott bör man vara noga med vad man väljer. När det gäller vitaminer och mineraler anser jag att man bör använda sådant som är så naturligt och lättupptagligt som möjligt. Det är en av många anledningar varför jag med familjen i mer än 18 år varje dag har använt oss utav de produkter som jag t.o.m. valt att arbeta med.

För om man optimerar kosten och basserar den på bästa möjliga råvaror, tillsätter optimala mängder av vitaminer, mineraler och andra vikta närinsrika substanser, såsom aloe vera, omega 3 etc, så kommer de flesta märka enorma framsteg inom många olika områden som har med hälsan att göra.
Lägger man därtill fysisk aktivitet, god sömn och ett sinne i balans, då kommer man med stor sannolikhet att märka att hälsan är på topp, fri från ohälsa men fylld med härlig hälsosam energi!

För de flesta är detta något man önskar, och vill ha, men man har sällan tagit sig tiden att satsa fullt ut på att nå dit.
Jag själv strävar mot detta målet dagligen, vilket betalar sig inom alla områden i livet. Något jag alltid kommer att göra, men jag kommer också alltid att jobba hårt för att hjälpa så många som möjligt att också förstå detta och assistera dem att nå sin optimala hälsa.

Lev med full passion och energi!

Hälsningar,
Ronny[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]