Home

Vad får du i Formbars program?

Varje program är noga genomtänkt utefter det specifika målet som den kursen lovar. Läs igenom beskrivningen noga så att du vet vad du kan förvänta dig av respektive FORMBAR kurs. Nedan kan du se olika moment som ingår i kurserna.

1

FÄRDIGA MENYPLANER OCH RECEPT

Till varje kurs får du en färdig menyplan med tillhörande enkla och beräknade recept utefter målet med just din kurs.

fitness-332278_1280

TRÄNINGSPROGRAM

Alla kurser som innehåller träning kommer ha enkla program som kan genomföras hemma, på gymmet eller annan plats du tycker är lämplig.
Programmen är utvecklade av experter och anpassade till kursens syfte.

caprese

FÄRDIGA INKÖPSLISTOR

Till varje menyplan ingår en klar inköpslista. Detta gör det enkelt att handla. Det enda du behöver tänka på hur många portioner du vill ha av varje recept och sedan följa listan.

Depositphotos_90062916_original-1600x1600

STÖD OCH COACHING

Varje deltagare i en kurs kommer få tillgång till en community där du dagligen får coachning av våra Formbar coacher och specialister. Du kan ställa frågor och få individuella svar. Vill du så kan du även få din egen PT online.

2

TILLSKOTT UTAN EXTRA KOSTNAD

I våra kurser ingår alltid högkvalitativa tillskott. De skickas hem till dig helt utan extra kostnad några dagar efter din anmälan. Tillskotten ingår för att vi ska vara säkra på att du får all näring du behöver och för att optimera hälsan och resultaten av kursen.

Våra senaste kurser

1975 SEK

Kosten & dryck I detta kostupplägget vill vi ha lite spelrum. För det flesta innebär sommaren att man spontant gör utflykter, blir bjuden på grillkvällar, sticker iväg på picknick och kanske rentav åker på någon veckas semester. Dilemmat för de flesta är vad de skall välja att äta samt vad man bör välja bort. Du […]

LÄS MER

6 Lektioner
1090 SEK

Detta är kusen för dig som känner att du vill forma kroppen till sommaren. Kanske har du 5-8 kilo du vill gå ned i vikt eller så vill du bara tona kroppen. Kursen är 8 veckor och innehåller både träning, kostschema samt coachning.

Läs mer

6 Lektioner
1770 SEK

Läs mer

9 Lektioner
5490 SEK

KURSEN FÖR DIG SOM BESTÄMT DIG FÖR ATT KOMMA I DIN LIVS FORM OCH FÖRBLI I DIN BÄSTA FORM! Kom i ditt livs form på alla plan och skapa de rutiner som krävs för att du skall hinna skapa de vanor som behövs för att behålla din bästa hälsoform livet ut!

Läs mer

4 Lektioner
« » page 1 / 3

Jobba med oss

Skulle du vilja veta mer om vad det innebär att jobba med oss?

Skicka ett meddelande så får du mer information.