Home

Vad får du i Formbars program?

Varje program är noga genomtänkt utefter det specifika målet som den kursen lovar. Läs igenom beskrivningen noga så att du vet vad du kan förvänta dig av respektive FORMBAR kurs. Nedan kan du se olika moment som ingår i kurserna.

1

FÄRDIGA MENYPLANER OCH RECEPT

Till varje kurs får du en färdig menyplan med tillhörande enkla och beräknade recept utefter målet med just din kurs.

fitness-332278_1280

TRÄNINGSPROGRAM

Alla kurser som innehåller träning kommer ha enkla program som kan genomföras hemma, på gymmet eller annan plats du tycker är lämplig.
Programmen är utvecklade av experter och anpassade till kursens syfte.

caprese

FÄRDIGA INKÖPSLISTOR

Till varje menyplan ingår en klar inköpslista. Detta gör det enkelt att handla. Det enda du behöver tänka på hur många portioner du vill ha av varje recept och sedan följa listan.

Depositphotos_90062916_original-1600x1600

STÖD OCH COACHING

Varje deltagare i en kurs kommer få tillgång till en community där du dagligen får coachning av våra Formbar coacher och specialister. Du kan ställa frågor och få individuella svar. Vill du så kan du även få din egen PT online.

2

TILLSKOTT UTAN EXTRA KOSTNAD

I våra kurser ingår alltid högkvalitativa tillskott. De skickas hem till dig helt utan extra kostnad några dagar efter din anmälan. Tillskotten ingår för att vi ska vara säkra på att du får all näring du behöver och för att optimera hälsan och resultaten av kursen.

Våra senaste kurser

1599 SEK
Kursen för dig som vill testa plantbaserad mat och utomhusträning med endast kroppen som belastning.

See more...

7 Lektioner
2522 SEK
Nu har du en unik möjlighet att lära dig träna rätt styrketräning på gym! Känner du att du vill lära dig de viktigaste grunderna i styrketräning, hur man snabbt kommer i form och får definierade muskler och rätt kosthållning under 4 veckor? Nick Söderblom, kändis pt som jobbat i över 20 år med att träna […]

Läs mer

5 Lektioner
1981 SEK
Artros ger smärta och stelhet och är den vanligaste ledsjukdomen i Sverige. Totalt beräknas 800 000 personer ha artros i någon form, många utan att känna till det. Artros kan inte botas men man kan med hjälp av sin livsstil hjälpa sig själv. Artros är en vanlig sjukdom som drabbar dina leder. I dagligt tal […]

Läs mer

5 Lektioner
2277 SEK
SKARPARE SINNE, LUGNARE INRE OCH EN STARKARE KROPP SOM ÄR REDO ATT TA SIG AN UTMANINGAR OCH VARDAG. Återbetalning kommer sättas in på ditt hälsokonto i form av större självkännedom, mer energi och bättre välbefinnande. Dessutom blir du starkare både till kropp och själ. Är yoga för alla? Jamen, så klart! Särskilt i en tid […]

Läs mer

9 Lektioner
7505 SEK
KURSEN FÖR DIG SOM BESTÄMT DIG FÖR ATT KOMMA I DIN LIVS FORM OCH FÖRBLI I DIN BÄSTA FORM! Kom i ditt livs form på alla plan och skapa de rutiner som krävs för att du skall hinna skapa de vanor som behövs för att behålla din bästa hälsoform livet ut!

Läs mer

4 Lektioner
2815 SEK
​Känner du att du är trött, har värk, eller är du kanske sjuk ofta? Är kanske orken inte vad den borde och det känns som att hur mycket du än sover så blir du aldrig riktigt utvilad.

Läs mer

8 Lektioner
« » page 1 / 3