Imorgon kör 3 kurser igång med 3 olika fokusområden

Hej

Maj närmar sig sitt slut och sommaren kommer tacksamt närmare. Imorgon 25:e maj är det dags för 3 nya kursstarter, alla med olika fokus områden.

En av kurserna är Strenght by Nick, fokus där är att komma igång med styrketräning på gym. Kompletta träningspass och otroligt goda recept( jag har själv gått kursen i en tidigare omgång). Mitt favorit recept  hittade jag redan första vecka och hela familjen äter den gladeligen 🙂 win win

Andra kursen som kör igång är 40 dagar till tophälsa. Där är det olika fokusområden varje vecka. Du kommer bland annat att guidas igenom basgörande kost och vad det innebär. Hur olika hormonella balanser påverkar kroppen och hur man kan äta för att få bästa möjliga effekter efter dom förutsättningarna.

 

Tredje starten imorgon är Bränn fett utan träning. Att göra en livsstilsförändring innebär inte att göra allt på en gång för alla. Det är dock en sak som är väldigt bra att komma ihåg. Vägen till bättre hälsa går via köket.Hur du än väljer är maten den största biten och även den som många upplever är den svårast.  När det handlar om att gå ner i vikt handlar det om att hitta en hållbar metod. Här får du lära dig att skilja på hungerskänslor och vad som ¨bara¨ är ett förödande sug, du får även tips på saker som gör att du känner att du inte missar något. Ganska snart kommer du känna att du har en helt annan kontroll över ditt sötsug.

Under kurserna finns det en facebookgrupp till respektive kurs och alltid coacher som jobbar för att hjälpa dig nå dina önskade resultat och svara på frågor och funderingar längs vägen.

 

Kommentarer och upplevelserna från våra kunder som hittills gått våra kurser gör att vi sträcker på oss lite extra då dom är så nöjda. Några godbitar ser du här.

¨Jag visste inte att jag kunde äta så god mat och ändå gå ner i vikt¨ -Malin

¨Sen jag började med Formbars recept och sett resultat på vågen har motivationen att börja träna igen kommit tillbaka, nu springer jag några gånger i veckan.¨- Camilla

¨Min mage är mycket mer till freds och känns inte alls svullen längre¨ -Annika

 

Det är, om jag får säga det själv, väldigt tillfredsställande att se alla deltagares resultat och inte minst se deras inställning till sig själva och när dom ser deras egna prestationer. Det är lycka! Att få vara en del av någons beslut om att ta bättre hand om sin hälsa. Finnas där under hela processen och att få se deras lycka när dom når sina mål. Det är priceless 🙂

Vänta inte i onödan, ju tidigare du börjar ta hand om dig själv desto längre tid har du att må bra.

~Formbar ~1 Team 1 Mission~

På återseende

Camilla