Kundstory – Superstart

​​Här är Charlotte Jönsson, 48 år varksamhetschef på Linköpings Kommun om Formbar Superstart. Resultat: Mår bättre samt -10kg

​Här är Charlotte Jönsson story, Lotta är 48 år och verksamhetschef inom Linköpings kommun.
Här kan du läsa hennes egna ord, som du märker har hon fått mycket stöttning av sin egna coach Ursula, alla som går en kurs hos oss får förutom gruppcoaching en egen coach.


"Anledningen var främst att jag har under en längre tid känt att min kropp har protesterat genom att jag har fått ont. Kände mig förgiftad och tjock. Letade efter något som kunde hjälpa mig till bättre matvanor utan krav på motion (eftersom min kropp gjorde så ont) Såg denna kurs på Facebook på din sida Ursula. Jag behövde hjälp, och du hjälpte mig med att anmäla mig till Superstart kursen. Bestämde mig att ge mig denna chans på allvar o göra som kursen var tänkt. Följt menyplaner, inköpslistor och recept. Upplevt nya smaker o vanor vad gäller mat. Gick ner över fyra kilo redan första veckan som verkligen kickade igång mig. Vågat vara hungrig eller rättare sagt tom i magen, inget farligt som jag tidigare trott. Kroppen har känns så behaglig och avslappnad när verkmästaren i magen kan vila emellan arbetspassen ???? Bra upplägg med menyplaner, inköpslistor och recept men även annat hur kroppen fungerar när den ska tappa övervikt. Stödet från dig Ursula har varit toppen och på en bra nivå ???? Jag behöver inte ha någon att hålla i handen men ändå veta att någon finns och vet om att jag håller på med en svår utmaning."