Såhär jobbar vi med kosten

Lektion

Såhär jobbar vi med kosten

 


I kommande delar kommer du se olika dokument.

Inköpslistorna kan du skriva ut och ha med dig till affären. Vi handlar 2 gånger per vecka för att vi använder färska råvaror.

Menyschemat & veckoplanen är hur målen är fördelade. Följ den så bra du kan. Du kan byta ut protein mot protein, kolla så att kalorierna stämmer överens. Du kan även byta dagar men du ska inte ha 2 st 5:2 dagar efter varandra. Är du osäker kontakta din coach alternativt fråga i gruppen. Fastedagar är lite jobbiga, se till att dricka mycket vatten och ät dina måltider noga. Bubbelvatten kan ibland göra att det känns lite enklare. Här gäller det att ha lite pannben. Rör man sig lite så behöver antalet kalorier minskas för att man ska få en viktminskning.

Recepten är alla recept du behöver under veckan. Har du utgått från inköpslistorna så har du allting du behöver hemma. Även familjen brukar uppskatta maten, recepten är för en person så ta gärna lite mer om ni är flera som äter. Gott och lättlagat är kommentarer vi fått. Dela gärna med dig av de rätter du gillade bäst i gruppen på Facebook.

@

Ej aktiv på sistone