Målbilden som försvann och Ändrade planer

Den här våren har vi alla fått tänka om både i smått och stort. Ingen av oss kunde ana att hela världen skulle kantra på en gång nästan över en natt.                 Ett Blogginlägg i vår lokaltidning fick mig att tänka till. Han skrev om den sista “normala” bilden. Vilken skulle vara min sista normala bild i telefonen??  Han utgick ifrån den 11 mars. Så jag skrållade ner i min telefon och hittade en filmsnutt från den 10de mars. En liten film från mitt senaste och just nu sista spinningpass. Mitt spinningpass som jag kört klockan halv 12 varje tisdag sedan 1996… Så! Jo, mycket har verkligen ändrats den här våren.

I 30 år har jag varje år rest till fyra olika orter i Sverige. Mora, Motala, Vansbro och Lidingö. Jag har haft givna målbilder för de här resorna. Varje resa har haft stor påverkan på mitt liv. Inför resan till Mora har jag tränat skidåkning, resan till Motala har inneburit många timmar på cykelsadeln varje vår. För att åka till Vansbro så har det varit timmar i Västersjön för att trimma våtdräkten och inför Lidingöbesöket så har det varit en hel del spring i skogen och i backar.

Men veckan efter årets Vasalopp så tog det plötsligt bara slut. Ja, kanske inte så precis direkt. Men efterhand som veckorna passerade med fler och fler inställda arrangemang så har en del av mina sedan 30 år djupt rotade vanor och målbilder plötsligt blivit helt suddiga.

Självklart är ett inställt motionsarrangemang ingenting mot vad många, många får kämpa med under den här pandemin. Men för oss alla är det just de här förändringarna som vi måste kämpa med som påverkar målbilderna för våra liv.  Även om mycket är hemskt så kan det kanske växa fram nya möjligheter och helt nya sätt att lösa saker.

För mig och många andra blir det nu både Vättern Rundan och Vansbrosimningen hemma. En fantastisk möjlighet att använda sig av digitala lösningar. Så vi behöver inte sitta ner och bara deppa. Vi cyklar vidare! Å Du! Om du skulle se en möjlighet och lust att köra något av loppen på hemmaplan så kan man efteranmäla sig på respektive hemsidor för Vättern Rundan och Vansbrosimningen. Om du vill veta mer så finns min epostadress längst ner här. Bara skriv!   En liten förklaring till bilden i toppen och botten på Bloggen: Min målbild har i mer än tio år varit att jag just i år skulle cykla Vättern Rundan med en sån där blå Veterannummerlapp…… Men just den cyklingen får bli min målbild för 2021 istället. Å pussas gör vi iallafall 🙂 

Här på Formbar har vi Digitala lösningar för Hälsoutveckling i form av kurser. Klicka in och titta på vårt urval  https://www.formbar.se?ref=carinahammarstrand1

Du är kanske själv i en bransch där våra digitala lösningar skulle kunna vara en väg för dig och din verksamhet. Titta på den här länken och ställ gärna frågor!  https://youtu.be/9zKtw_sAF1s 

Min förhoppning är att Du varje dag kommer ihåg att ge Dig själv och dina nära och kära mycket Kärlek. Både i det verkliga livet och genom andra möjligheter. De här ganska slitna orden tycker jag är bra: – Det är inte hur jag har det – utan hur jag tar det!

// Carina   carina@physiochraft.se