Möt Formbar Coach Camilla

Hej

För utom att det är en onlinebaserad kursportal med fokus på att öka hälsostatusen i samhället med hållbara medel så är Formbar ett otroligt roligt och givande jobb.

 

Vi coacher har olika barkgrunder men flera gemensamma nämnare. Vi alla brinner för hälsa och att kunna förmedla den på ett roligt och lättmottagligt sätt. Här får vi chansen att jobba med det som ligger oss varmt om hjärtat samtidigt som vi utvecklar oss själva.

 

Jag tex, drömde som 14 åring om att öppna ett hälsocenter där det skulle lagas ekologisk mat, finnas alla typer av träning, en relax och spa avdelning med flera olika behandlingar.

 

Det blev dock inte så utan jag gick Barn och Fritidsprogrammet och utbildade mig till barnskötare. Det blev en hel del år i olika områden inom barn och ungdoms verksamheter och när jag fick mitt första barn 2015 började jag under föräldraledigheten fundera på vad jag egentligen ville göra mer av. Mina gamla drömmar om att jobba med hälsa började göra sig påminda och när min son va 9 månader fick jag möjligheten att börja utforska den drömmen. Jag får faktiskt liten av en wow-känsla när jag tänker tillbaka på dom första trevande stegen. Mycket har hänt sen dess.

Det sägs att tiderna förändras och vi med dom och jag är beredd att hålla med. Hade någon berättat för mig för 5 år sen att jag skulle ha ett jobb som innefattar ett av mina största intressen och att jag skulle göra det online hade jag undrar vart i hela friden dom kunde komma på den tanken. Det kändes som en omöjlighet. Men här sitter jag och ser med spänning fram emot alla möjligheter som öppnar sig med den digitala världen, jag tittar tillbaka på det jag under dom senaste åren lärt mig och hjälpt andra att åstadkomma. Det känns verkligen helt fantastiskt. Och det har bara börjat!

 

Precis som när barn ska lära sig att cykla börjar ens resa att förbättra sin hälsa eller sin livssituation med att bestämma sig för att ta det första steget. För barnet så finns det en vuxen där som stöttar, lyfter upp, peppar och som tröstar när det är motigt. Som ivrigt hejar på för att den vet att barnet kommer att lyckas bara det inte ger upp, en vuxen som tror på barnet och ger barnet verktygen för att tro på sig själv.

Vi ger dig verktygen och finns med dig hela vägen in i mål. Det är få saker som kan mätas med att se andra lyckas med att nå sina mål och att veta att man fått vara en liten del.

 

 

Formbar ~1 Mission 1Team~

På återseende

Formbar coach

Camilla