Rörelse på semestern

Jag har aldrig varit den som har haft det svårt att få tid till träning och rörelse på semestern. Däremot så delar inte alla mitt intresse att få in så mycket rörelse jag hinner på semestern.

Men jag har hittat min lösning på det. Som tur är så vaknar jag alltid lite tidigare än resten av semesterfirarna. Så jag hinner komma ut på morgonen när alla sover och få min tid. Det blir löpning, powerwalks och yoga. Ibland har jag turen att hitta ett utegym (lycka). Så kommer jag lagom hem till en fantastiskt god frukost när huset börjar vakna. Kan ju inte bli bättre:)

På så sätt så blir alla nöjda men nöjdast är nog jag;)

Min väninna sa till mig ett år när vi semestra tillsammans ” Det är så skönt med dig. Även att du går upp lite tidigare så kan du sitta här med mig på kvällskvisten (klockan är runt 23) utan att gnälla att du är trött och ta ett glass vin med mig”. Det är livskvalité för mig att få lite av allt det goda på semestern och samtidigt vara en god vän;

Nu säger jag kram och ha en fin helg!

Glöm inte att vi finns på Fb och på Instagram

//https://www.instagram.com/halsadeluxe/?hl=sv