Du har en egen coach

Ämne

Du har en egen coach

Ämne Progress:


När du köpte den här kursen så innebär det också att  har du tillgång till en egen coach. En personlig kontakt som vill hjälpa dig att få ut så mycket av kursen som det bara går.

Du bör ha fått ett mail av din personliga coach där denne presenterar sig själv. Har du inte fått det så maila på jenn@formbar.se så ser vi till att du får en kontakt. Det är viktigt att du känner att du kan ställa frågor och för oss är det viktigt att du hittar all information du behöver för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Du kan behöva svara på några enkla frågor för att din coach ska kunna hjälpa dig. Coacherna erbjuder kontakt via e-post och meddelanden. Det är bra om ni kommer överens om hur just ni ska kommunicera. Du blir också bli erbjuden samtal via video eller telefon, de är då max 20 minuter och 3 ggr under kursen. Vill du utöver det ha mer tid så får du prata med din coach om hur ett sådant extra upplägg skulle kunna se ut.

Hos oss på Formbar där du får kostupplägg, inköpslista, egen coach, coaching i grupp samt bra tillskott inkluderat i priset. Har du inte fått det ännu så kommer du att få kosttillskott anpassade till kursen hemskickade till dig från din coach.

Varmt välkommen!

Coachteamet på Formbar

@

Ej aktiv på sistone