Kursskapare

Malin Bridger

Jag driver eget företag – Hälsorummet i Höör – sedan 2008. Min vardag består

av stor variation inom hälsans breda område; jag utför behandlingar med massage och zonterapi, leder klasser och kurser i MediYoga, Dynamisk yoga och Pilates samt har pass inom funktionell styrka och HIIT. Just nu har jag påbörjat en utbildning till löpcoach med inriktning på fötter och löpteknik.

Jag har en gedigen utbildning och erfarenhet inom träning och hälsa efter att i ca 20 år arbetat som instruktör inom alla olika typer av gruppträning, som massageterapeut, yogaterapeut och personlig tränare. Min specialitet ligger inom den holistiska träningen med yogan som grund. Jag utgår från ett helhetstänkande där kropp och själ hör ihop, jag hjälper dig till balans och harmoni i de båda!

page1image13059088

Lotta Ohlsson

page1image12955216

PT, yogalärare, seniortränare, ca 25 år inom hälso- och friskvårdsbranschen och
lång erfearenhet av kost, träning och mental träning. Utbildad inom internationell marknadsföring men drog redan som 19-åring in i gymbranschen. Lic. Personlig tränare, kostrådgivare, hälsocoach, 200

timmars Virya yoga,
utbildning samt Anusara yoga, terapeutisk yoga,
massageterapeut, Qi-Gong instruktör… och
mycket mer. Fyller på kontinuerligt med ny
kunskap, utbildningar och erfarenheter, kan
liksom inte låta bli. Har bla jobbat som assistent till sjukgymnast, som spaterapeut, föreläsare samt hälsokonulent inom Xtravaganza i flertal år.
Egen företagare i 10 års tid och drivs av entreprenörskap och möjligheten att styra tid och tillvaro. Varit delägare i yogastudio i Landskrona, startat ett träningskoncept Qi Power, haft mamma-barn träning/yoga i samband med graviditeterna, jobbar med ett koncept

kontors- och businessyoga på företag. 
Beskrivs av andra som ett energiknippe, väldigt nyfiken, social, driven, envis, kunnig och med stort engagemang, i litet som stort. Har sedan barnsben varit aktiv inom flera olika sporter. Halkade in i styrketräningens värld ibörjan av 90-talet pga knäskador och önskan att bli starkare och för att kunna fortsätta idrotta. Hon brinner verkligen för att coacha och hjälpa andra till en bättre och hållbar hälsa så att de också är i form för sin vardag/livet, unga som gamla, alla kan. Att vara i form för livet är att ha energin, styrkan och mentala skärpan för att orka i vardagen, oavsett yttre påfrestningar, och även ha vardagsglädjen då både kraft och energi finns.

Till sin meritlista kan hon lägga till Toughest race Malmö, Oslo, Göteborg, Berzerk OCR samt SM i hinderbana 2018… inte för att hon är bäst på det men vill vara en förebild och visa att alla kan visst, om man vill tillräckligt mycket och jobbar utifrån sina egna förutsättningar. Är även Toughest Trainer idag.