Välkommen Till Formbar

Hej
Välkommen till Formbars blogg
Hos oss kommer du få lära känna våra coacher, följa våra deltagare och få tips om olika kurser för att öka ditt välbefinnande..
Vi är ett glatt gäng som tillsammans jobbar för att sprida kunskap om hur man kan förbättra sin hälsa på ett hållbart sätt.
Öka sitt välmående och hitta lösningar som fungerar för just dig nu och i längden.
I vårt kursutbud hittar du både kurser som är inriktade på att balansera upp kroppens olika system och på att komma igång med vissa aktiviteter. Alla kurser du hittar hos oss är skapade av experter på sitt område och anpassade så du går dom online.
Att som coach få vara en del av Formbars värld är riktigt spännande och otroligt givande. Både när det gäller att jobba digitalt och att guida kursdeltagare mot sina mål.
Första fröet såddes på ett kafé i mitten av Sverige hösten 2017 av 4 kvinnor som ville hjälpa sin omgivning till bättre hälsostatus. 2018 fanns ett koncept färdigt med ca 10 kurser och en egen onlineplattform. 2 grundare och över 20 coacher som gemensamt byggde grunden till det som finns idag. Mycket har hänt på kort tid och ännu mer är på gång.
I måndags började vår rykande färska kurs Natural Fitness och vi ser med spänning fram emot alla deltagares upplevelser och resultat.
Det kommer även nya kursstarter redan nästa vecka. Då lobbar jag lite extra för Formbar Running som är först på tur. Klicka gärna in på sidan och läs om kursen och fråga någon av våra coacher om du har frågor.
Vi ser alla fram emot att få hjälpa dig med dina mål.
På vår instagram @Formbar_ kan du följa en av våra grundare Jenniefer i story denna vecka och fram över kommer du få lära känna oss allihop.
Jag vill önska dig varmt välkommen till oss på Formbar.
~Formbar- 1 team 1 mission~
På återseende
Formbar coach
Camilla